Team

Lizette Sint, Rabo Private Equity

Lizette Sint

Rabo Private Equity

Lizette Sint is managing director van RPE. In die hoedanigheid is zij verantwoordelijk voor Rabo Participaties, Phoenix Recovery Capital en voor de onafhankelijke fondsactiviteiten van de Rabobank. Voorheen werkte zij 19 jaar bij ABN Amro, waar zij onder meer 10 jaar Private Equity ervaring heeft opgedaan als Senior Director van ABN Amro Capital. Daarnaast heeft zij binnen ABN Amro bij diverse andere afdelingen gewerkt, te weten Credit Risk Management, Strategy Development en Business Performance Management. Lizette studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Rogé de Haas, Rabo Private Equity

Rogé de Haas

Rabo Private Equity

In februari 2015 is Rogé in dienst getreden bij RPE als Director. Hiervoor werkte hij 4 jaar als manager Project & Structured Finance Grootbedrijf binnen Rabobank International. Daarvoor heeft hij binnen Rabobank bij diverse andere afdelingen gewerkt, waaronder Acquisition Finance en Bijzonder Beheer. Rogé heeft commerciële economie gestudeerd aan de HES in Rotterdam en heeft een internationale MBA opleiding gevolgd aan de universiteit van Portsmouth (UK) en San Jose (USA).


Pieter  van der Meché, Rabo Private Equity

Pieter van der Meché

Rabo Private Equity

Sinds januari 2013 is Pieter werkzaam voor RPE, inmiddels als Director. Pieter is in 2009 bij de Rabobank begonnen binnen de M&A afdeling waar hij zich voornamelijk bezig hield met media, consumenten en private equity transacties. Voordat hij werkzaam was bij Rabobank heeft Pieter bij ING een Traineeship doorlopen en is hij bij ING Corporate Finance werkzaam geweest. Hij begon zijn carrière bij Triple Value (nu Steward Requeen) Strategy Consultants in CRS management. Pieter is als bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd.


Thijs Friederich, Rabo Private Equity

Thijs Friederich

Rabo Private Equity


Thijs werkt sinds juni 2015 bij RPE als Director. Hiervoor werkte hij 6 jaar bij Rabobank Capital Structuring, waarbij hij grote ondernemingen in Nederland heeft geadviseerd bij belangrijke gebeurtenissen inzake kapitaal structuur (overnames, herfinancieringen, beursintroducties). Daarvoor werkte Thijs meer dan 9 jaar voor ABN AMRO en hield hij zich bezig met M&A, Acquisition Finance en Commodity Finance (Chicago, USA). Thijs heeft financiële economie gestudeerd aan de VU. 

 


Richard  O`Gorman, Rabo Private Equity

Richard O`Gorman

Rabo Private Equity

Richard werkt sinds mei 2011 bij Rabo Private Equity, inmiddels als Director met als voornaamste focus de nationale en internationale private equity investeringen in Food & Agri. Eerder was Richard als zelfstandig ondernemer werkzaam in de retail- en kledingindustrie. Daarvoor was hij werkzaam voor de Australian and New Zealand Banking Group (ANZ) waar hij zich met name richtte op het structureren en verhandelen van rente derivaten van voornamelijk portfolio`s in de valuta Euro en Britse Pond. Richard is ACCA gekwalificeerd en heeft een Bachelors Degree in Handel van de National University of Ireland en hij heeft Economie gestudeerd aan de University of Bristol in Engeland.


Dolf Broekveldt, Rabo Private Equity

Dolf Broekveldt

Rabo Private Equity

Sinds september 2013 is Dolf werkzaam als Associate Director voor RPE. Dolf is in 2009 bij Rabobank begonnen bij Bijzonder Beheer Rabobank Groep, waar hij zich bezig hield met financiële herstructureringen en de afwikkeling van probleemfinancieringen. Daarvoor heeft Dolf acht jaar als advocaat binnen M&A, banking & finance en insolventie gewerkt voor o.a. Lovells en Clifford Chance. Dolf is als jurist aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd.


Ronald van Houselt, Rabo Private Equity

Ronald van Houselt

Rabo Private Equity

Ronald is in 2014 in dienst getreden als Associate Director bij RPE. Hiervoor heeft Ronald ruim 3 jaar gewerkt als Associate bij het Corporate Lending team van Rabobank International, waar hij verantwoordelijk was voor het structureren, origineren en beheren van financierings oplossingen voor de Large Corporate klanten van de bank. Voor Rabobank werkte hij 4 jaar bij KPMG Transaction Services waar hij due diligence opdrachten heeft uitgevoerd in met name aan- en verkooptrajecten voor een groot scala aan bedrijven. Ronald heeft een masters in International Finance van de Universiteit Maastricht en heeft een Management Accountant certificering van het IMA.


Mathijs Koens, Rabo Private Equity

Mathijs Koens

Rabo Private Equity

Mathijs werkt sinds oktober 2014 als Associate Director bij RPE met als voornaamste focus de private equity fondsinvesteringen van Rabobank. Mathijs is in 2011 bij Rabobank begonnen bij Concern Juridische Zaken, waar hij zich bezig hield met M&A en corporate projecten binnen de Rabobank groep. Daarvoor heeft Mathijs 7 jaar als advocaat binnen corporate M&A gewerkt voor Buren Legal en Allen&Overy. Mathijs is als jurist aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd.


Roelant Mantel, Rabo Private Equity

Roelant Mantel

Rabo Private Equity

Roelant is sinds december 2015 werkzaam bij Rabo Private Equity als Associate Director. Hiervoor heeft Roelant 1 jaar gewerkt bij Rabobank Capital Structuring, waar hij grote (beursgenoteerde) ondernemingen adviseerde over kapitaalstructuren, en 7 jaar in het mid-market Corporate Clients segment binnen Rabobank. Hier hield hij zich voornamelijk bezig met de financiering van management en leveraged buy-outs en strategische overnames. Roelant begon zijn carrière bij Rabobank als management trainee en is afgestudeerd als bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en als jurist aan de Universiteit van Amsterdam.


Christophe Quirynen, Rabo Private Equity

Christophe Quirynen

Rabo Private Equity

In augustus 2012 is Christophe, associate, in dienst getreden bij RPE, na het corporate management traineeship van de Rabobank. Hiervoor heeft hij gewerkt bij het Rabobank M&A team in Mumbai met focus op cross border food&agri deals. Hij is afgestudeerd als Handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen en heeft een advanced masters in Financial management behaald aan de Vlerick Business School te Gent.


Robert Bär, Rabo Private Equity

Robert Bär

Rabo Private Equity


Sinds maart 2015 is Robert werkzaam bij RPE als Associate. Hiervoor werkte hij ruim 3 jaar als financieringsspecialist bij Corporate Clients binnen Rabobank International. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het structureren en beheren van maatwerk financieringsoplossingen aan Nederlandse Grootbedrijf klanten. Hij startte zijn carrière als management trainee binnen Rabobank International. Robert heeft een masters in International Economics and Business Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 


Ernst-Jan Koziolek, Rabo Private Equity

Ernst-Jan Koziolek

Rabo Private Equity

Ernst-Jan is sinds december 2015 als Associate werkzaam bij Rabo Private Equity. Hiervoor werkte hij 4,5 jaar bij Capital Structuring binnen Rabobank International, onder meer vanuit Utrecht, Frankfurt en Singapore. In deze rol advisserde hij large corporates met betrekking tot hun kapitaal- en financieringsstructuur, in geval van o.a. overnames, herfinancieringen, rating advisory en strategische vraagstukken. In 2010 is Ernst-Jan bij Rabobank gestart als Corporate Management Trainee, onder meer bij Bijzonder Beheer, Relationship Management en Acquisition Finance. Ernst-Jan heeft een masters in Business Economics en een masters in Financial Law van de Erasmus Universiteit Rotterdam.


Daan Meijners, Rabo Private Equity

Daan Meijners

Rabo Private Equity

In december 2015 is Daan in dienst getreden bij Rabo Private Equity, na gewerkt te hebben als Business Development Manager bij Rabo Farm, een equity fonds in agricultuur. Hier is hij nauw betrokken geweest bij de relaties met institutionele beleggers, de nieuwe fonds initiatieven en de performance analyse van de investeringen. Hij startte zijn carrière als Corporate Management Trainee binnen Rabobank, onder andere bij Rabobank Mergers & Acquistions, USPP in Londen, Rabo Private Equity en de lokale bank Amsterdam. Daan is afgestudeerd in Finance aan de Universiteit van Amsterdam en als ingenieur aan de Technische Universiteit van Delft.


Ilias Benjeddi, Rabo Private Equity

Ilias Benjeddi

Rabo Private Equity

Sinds maart 2014 is Ilias als analist in dienst getreden bij RPE en vervult een ondersteunende rol bij verschillende portfolio bedrijven. Hiervoor heeft hij bij Rabobank het Corporate Management Traineeship afgerond. Voordat hij aan het Traineeship begon was hij voorzitter van studentenorganisatie AIESEC Nederland. Ilias is als bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgestudeerd.  


Ingrid Ruigrok van der Werve, Rabo Private Equity

Ingrid Ruigrok van der Werve

Rabo Private Equity

Sinds mei 2012 is Ingrid als medewerkster dossierbeheer en procescontrole werkzaam bij RPE en verzorgt zij dossierbeheer, procescontrole en administratie. Ingrid is sinds 1986 in dienst bij de Rabobank organisatie. De afgelopen jaren als medewerkster kredietbeheer bij Rabobank Amsterdam.


Marie-Louise Brackel, Rabo Private Equity

Marie-Louise Brackel

Rabo Private Equity

Marie-Louise werkt sinds 2000 bij RPE. Eerst als secretaresse en sinds maart 2002 als Commercial Support Officer.
In deze functie ondersteunt zij de Directors, is zij verantwoordelijk voor Marketing en Publiciteit en voert zij het secretariaat van het Investment Committee en het Fund Investment Committee. Voorheen was Marie-Louise directiesecretaresse bij het ESTEL concern (combinatie Hoesch/Hoogovens).
Marie-Louise heeft de directiesecretaresse opleiding van Instituut Schoevers gevolgd en diverse cursussen in Ondernemingsrecht.